ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului s-a întâlnit în Islanda cu prim-ministrul Maltei

18:00 | 17.05.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 17 mai /MOLDPRES/. În cadrul Summitului Consiliului Europei de la Reykjavik, președintele Maia Sandu a avut o întrevedere cu prim-ministrul Maltei, Robert Abela, abordând relațiile bilaterale, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de presă al Președinției.

„La Summitul CoE am avut o întâlnire cu prim-ministrul Maltei, Robert Abela, cu care am discutat despre cum țările noastre pot coopera mai mult în domenii importante pentru noi - combaterea corupției și recuperarea activelor, dar și managementul resurselor de apă. I-am transmis premierului maltez că apreciem sprijinul pe care ni-l oferă țara sa pentru a avansa agenda noastră europeană”, a spus șefa statului.

Foto: Președinție

img23003960

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!