ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Parlamentului a participat la evenimentele dedicate hramurilor a două localități din raionul Ialoveni

08:33 | 23.05.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 23 mai /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a participat la evenimentele dedicate hramurilor localităților Horești și Costești din raionul Ialoveni, relatează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a Legislativului.

La Horești, președintele Parlamentului a participat la Festivalul Horelor, la care au evoluat copii din mai multe localități ale țării. De asemenea, șeful Legislativului a remarcat că, în ultima perioadă, mai multe proiecte de îmbunătățire a infrastructurii din Horești sunt în plină derulare.

„Vă felicit cu ocazia sărbătorii localității și vă doresc ca Sfântul Nicolae să vă ocrotească și să vă îndrume la lucruri bune. Este important să continuăm să facem lucruri bune, mai ales pentru copiii din localitate, care merită să aibă condiții mai bune de trai și un viitor promițător”, a adăugat președintele Parlamentului.

Igor Grosu i-a felicitat și pe cetățenii din satul Costești, raionul Ialoveni, care au sărbătorit 450 de ani de la fondarea localității. „Costești este unul dintre cele mai mari sate din țară, un sat de oameni gospodari și curajoși. Vă urez să prosperați în continuare și să rămâneți un exemplu”, a adăugat șeful Legislativului.

De asemenea, președintele Parlamentului le-a mulțumit cetățenilor pentru că au participat duminică la Adunarea „Moldova Europeană” și au dat dovadă de unitate și solidaritate.

„Eu am avut un sentiment de bucurie sufletească să văd atâta lume bună, talentată, care a spus clar și răspicat că vor să trăiască într-o lume civilizată, în pace – în Uniunea Europeană”, a menționat speakerul Igor Grosu.

Foto: Parlament

img23004124

img23004124

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!