ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Dorin Recean: Persoanele care au încălcat legislația electorală vor purta răspundere

13:52 | 23.05.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 23 mai /MOLDPRES/. Persoanele care au încălcat legislația electorală vor purta răspundere. Declarația a fost făcută astăzi de premierul Dorin Recean după ce ieri Curtea de Apel din Comrat a validat rezultatele alegerilor guvernatorului UTA Gagauz-Yeri şi a aprobat mandatul başcanului ales Evghenia Guţul, transmite MOLDPRES. 

„Guvernul va conlucra cu aleșii locali care reprezintă interesele cetățenilor. Vom lucra pentru ca să asigurăm servicii de calitate pentru cetățeni. Cu siguranță nu vom tolera pe nimeni care vine cu o altă agendă decât cea a cetățeanului. Acele persoane care au încălcat legislația electorală, care au făcut abuz, au corupt alegătorii sau au participat în procesul de corupere a alegătorilor, vor purta responsabilitate. Cei care au încălcat legea, vor trebui să răspundă”, a afirmat premierul. 

Curtea de Apel din Comrat a validat luni, 22 mai, rezultatele alegerilor guvernatorului UTA Gagauz-Yeri şi a aprobat mandatul başcanului ales Evghenia Guţul. Decizia Curţii de la Comrat poate fi contestată, timp de trei zile, la Curtea Supremă de Justiţie.

img23004136

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!