ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Atenție șoferi! Circulația rutieră a fost reorganizată pe sensul de intrare în orașul Sângera

13:07 | 25.05.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 25 mai. /MOLDPRES/. Circulația rutieră a fost reorganizată pe sensul de intrare în orașul Sângera din municipiul Chișinău, transmite MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, a fost implementată o nouă schemă de organizare a circulației rutiere la intersecția: strada Chișinăului din Sângera cu traseul R2 Chișinău-Bender-Tiraspol-M5.

Astfel, conducătorii auto se vor deplasa din Sângera spre Chișinău doar pe strada Miorița cu ieșire spre traseul R2 - stația Peco.

Totodată, pe segmentul de drum al străzii Chișinăului, cuprins între traseul R2 Chișinău-Bender-Tiraspol-M5 și strada Serghei Lazo, circulația se va desfășura în sens unic de deplasare spre orașul Sângera.

Oamenii legii îndeamnă participanții la trafic să se conformeze noilor modificări și să respecte prevederile Regulamentului Circulației Rutiere. 

Foto: IGP

img23004222

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!