ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Polițiștii au anunțat circumstanțele în care s-a produs accidentul soldat cu două persoane decedate și alte 12 traumatizate

19:30 | 25.05.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 25 mai. /MOLDPRES/. Oamenii legii au oferit detalii despre accidentul rutier soldat cu două persoane decedate și alte 12 traumatizate. Impactul s-a produs astăzi între localitățile Mălăiești și Fedoreuca din raionul Orhei, transmite MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, automobilul de marca Opel, la volanul căruia se afla un tânăr de 27 de ani, în circumstanțe necunoscute, a ieșit pe banda de sens opus și s-a tamponat frontal cu microbuzul de marca Mercedes. Tânărul avea în calitate de pasageră pe bancheta din spate o femeie în vârstă de 54 de ani.

În urma impactului, conducătorul microbuzului și 12 pasageri din 20 au suferit diverse traumatisme, fiind transportați la Spitalul Raional Orhei pentru îngrijiri medicale. Șoferul automobilului de model Opel și pasagera sa au decedat la fața locului.

Microbuzul implicat în accident circula pe ruta Ocnița-Chișinău și era condus de un bărbat de 58 de ani.

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal pentru a stabili toate circumstanțele. 

Foto: IGP

img23004243

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!