ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenția pentru Supraveghere Tehnică va fi reorganizată

18:23 | 26.05.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 26 mai. /MOLDPRES/. Agenția pentru Supraveghere Tehnică va fi reorganizată în Inspectoratul Național pentru Supraveghere Tehnică. Un proiect de lege în acest sens a fost adoptat astăzi de Legislativ, comunică MOLDPRES.

Reorganizarea instituției face parte din Planul de acțiuni al Guvernului pentru anul 2023. Elaborarea proiectului de lege a fost precedată de realizarea de către Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale a unei analize detaliate cu referire la activitatea Agenției pentru Supraveghere Tehnică. Ca rezultat, au fost identificate mai multe probleme legate de funcționalitatea acestei autorități administrative.

Potrivit Executivului, reorganizarea agenției va contribui la crearea tuturor premiselor pentru asigurarea funcționării eficiente, reieșind din rolul său în calitate de organ cu funcții de supraveghere și control.

 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!