ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Euro și dolarul se scumpesc

07:00 | 29.05.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 29 mai. /MOLDPRES/. La început de săptămână, moneda unică europeană și dolarul american se scumpesc în raport cu leul moldovenesc, potrivit ratelor oficiale de schimb valutar afișate de Banca Națională a Moldovei (BNM), transmite MOLDPRES. 

Astfel, euro va costa astăzi 19 lei și 15 bani, fiind mai scump cu nouă bani. Dolarul va fi cotat la 17 lei și 82 de bani, în creștere cu cinci bani. 

Leul românesc se va aprecia cu doi bani și va costa 3 lei și 86 de bani. Pentru hrivna ucraineană, BNM a stabilit o valoare de 48 de bani, similară cu cea de la sfârșitul săptămânii trecute. Și rubla rusească își va menține prețul de 22 de bani. 

Foto simbol

img23004307

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!