ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Nicu Popescu a avut o întrevedere cu reprezentanții misiunii civile a Uniunii Europene

12:25 | 31.05.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 31 mai. /MOLDPRES/. Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, a avut o întrevedere cu Stefano Tomat, directorul executiv al Capacității Civile de Planificare și Conducere (CPCC) din cadrul Serviciul Diplomatic al Uniunii Europene și cu Cosmin Dinescu, șeful Misiunii UE de Parteneriat în Republica Moldova, transmite MOLDPRES cu referire la Biroul de presă al MAEIE.

„Împreună cu Stefano Tomato și Cosmin Dinescu am discutat despre domeniile majore de acțiune a noii Misiuni UE de Parteneriat în țara noastră: Contracararea amenințări hibride, a dezinformării și asigurării securității cibernetice; Managementul crizelor; Promovarea și implementarea proiectelor concrete de asistență”, a declarat oficialul moldovean

Misiunea civilă a UE va contribui la creșterea rezilienței Republicii Moldova față de amenințările hibride și la consolidarea capacităților instituțiilor Republicii Moldova responsabile de gestionarea crizelor.

Foto: MAEIE

img23004388

img23004388

img23004388

img23004388

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!