ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat, anunțat în căutare pentru tâlhărie, reținut în Federația Rusă

13:47 | 12.07.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 12 iul. /MOLDPRES/. Un bărbat de 37 de ani, anunțat în căutare națională și internațională pentru tâlhărie, a fost reținut în Federația Rusă, informează MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, bărbatul, originar din raionul Anenii Noi, este suspectat că în anul 2006, împreună cu o altă persoană, ar fi pătruns într-o locuință din Telenești, unde au atacat proprietarii și au sustras mai multe bunuri.

În cadrul urmăririi penale, polițiștii au acumulat probe privind comiterea infracțiunii. Astfel, făptașul a fost pus sub învinuire, iar în 2007 a fost anunțat în căutare.

Bărbatul a fost reținut în urma acțiunilor de conlucrare a ofițerilor de investigații cu organele de drept din Federația Rusă.

Suspectul a fost extrădat pe cale aeriană și predat Inspectoratului de Poliție Telenești.

Foto simbol

img23005557

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!