ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Trafic intens la punctele de trecere a frontierei bulgare cu România, Grecia, Serbia și Turcia

17:07 | 12.07.2023 Categorie: Externe

Sofia, 12 iul. /MOLDPRES/. Traficul la punctele de trecere a frontierei bulgare cu România, Grecia, Serbia și Turcia a fost intens miercuri dimineață la ora 6.00, a anunțat Poliția de Frontieră din Bulgaria pe site-ul său, informează MOLDPRES cu referire la BTA.

La hotarul cu România se înregistrează un trafic intens pentru camioane la ieșire la punctele de trecere de la Vidin și Kardam. Cele mai îndepărtate două benzi de la punctele de trecere a frontierei Vidin dispun de o nouă construcție a acoperișului, iar traficul este redirecționat. Camioanele de peste 7,5 t nu pot trece prin punctul de frontieră românesc Vama Veche în zilele de vineri-duminică în perioada de până pe 31 august.

La granița cu Grecia există trafic intens la punctul de trecere Kulata în ambele sensuri. La punctul de trecere Makaza se înregistrează un trafic intens al vehiculelor care intră în Grecia.

Poliția de Frontieră din Bulgaria recomanda șoferilor care intră în Grecia să folosească punctele de trecere rămase de la Ilinden, Zlatograd, Ivailovgrad și Kapitan Petko Voivoda.

La granița cu Serbia este trafic intens pentru camioanele care intră în Serbia la Kalotina. Acolo sunt în desfășurare lucrări de reparație.

La hotarul cu Turcia există trafic aglomerat pentru mașini la Kapitan Andreevo.

La granița cu Macedonia de Nord traficul la toate punctele de trecere a frontierei se desfășoară normal.

Foto: BTA

img23005563

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!