ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda ședințelor plenare ale Parlamentului din perioada 13-21 iulie a fost completată

19:09 | 12.07.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 12 iul. /MOLDPRES/. Suplimentul la ordinea de zi a ședințelor plenare din perioada 13-21 iulie a fost aprobat astăzi de Biroul permanent al Parlamentului, relatează MOLDPRES.

Astfel, joi, deputații vor examina proiectul de lege privind implementarea unor considerente din Hotărârea Curții Constituționale privind controlul constituționalității Partidului Politic „Șor”, precum și modificări la componența numerică și nominală a unor grupuri parlamentare de prietenie sau delegații ale Legislativului. Pe ordinea de zi au mai fost incluse două proiecte de hotărâre privind numirea în funcția de director al Consiliului de administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică și în funcția de consilier al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor.

Deputații vor mai discuta despre ratificarea unor acorduri dintre Republica Moldova și Banca Mondială, care presupun modernizarea sistemului de învățământ din țara noastră, precum și despre denunțarea Acordului privind barierele tehnice în zona comerțului liber, semnat la Moscova în iunie 2000. De asemenea, vor fi propuse spre examinare modificări la Legea securității și sănătății în muncă, la Legea privind plata pentru poluarea mediului și la Codul serviciilor media audiovizuale.

Joi, 13 iulie, ședința plenară va începe la ora 11:30.

Foto: Parlament

img23005568

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!