ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor a părăsit ședința Parlamentului în semn de protest

14:36 | 13.07.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 13 iul. /MOLDPRES/. Fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS) a părăsit ședința de astăzi a Parlamentului în semn de protest. Aceștia s-au arătat nemulțumiți că nu au fost susținute inițiativele propuse spre a fi examinate la ședința Legislativului, transmite MOLDPRES.

Deputatul Fracțiunii BCS, Vlad Batrîncea, a anunțat că membrii fracțiunii au decis să boicoteze ședința Parlamentului.

„Am venit astăzi cu 10 inițiative, însă niciuna dintre acestea nu a fost susținută. Așteptam ca Guvernul să raporteze despre incidentul de la Aeroport și plățile sociale. Am propus retragerea proiectului „Patriot” de pe ordinea de zi. Toate inițiativele au fost respinse. Este inadmisibil că opoziția nu poate iniția audieri, de aceea am decis să boicotăm ședința Legislativului de astăzi și de mâine”, a spus Vlad Batrîncea.

Decizia a fost luată după ce fracțiunea a solicitat o pauză a ședinței Parlamentului. Deputații au revenit în plen după două ore. 

img23005590

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!