ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Primăriei municipiului Chişinău

10:20 | 14.07.2023 Categorie: Comunicate

Suspendarea traficului rutier pe str. Alexandru cel Bun, în perimetrul străzilor Tighina și Vasile Alecsandri

Chişinău, 14 iul. /MOLDPRES/. Primăria Municipiului Chișinău informează că în perioada: 14-18 iulie 2023, va fi suspendat traficul rutier pe str. Alexandru cel Bun, în perimetrul străzilor Tighina și Vasile Alecsandri.

Măsura a fost luată în contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a străzii Alexandru cel Bun.

Pe perioada efectuării lucrărilor de reabilitare a rețelelor exterioare de canalizare și apeduct din str. Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins intre străzile Tighina și Vasile Alecsandri, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Microbuzele de pe rutele nr. 103, 171, 174, vor circula de pe str. Ismail pe str. Mitropolit Varlaam, str. Mihai Eminescu, str. Alexandru cel Bun și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuzele de pe rutele nr. 130, 134, 162, vor circula de pe str. Bulgară pe str. Cojocarilor, str. Titu Maiorescu, str. Alexandru Hîjdeu, str. Vasile Alecsandri și in continuare pe traseul stabilit.  

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!