ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Speakerul Igor Grosu a discutat despre consolidarea relațiilor moldo-americane cu un grup de senatori din SUA

10:49 | 14.07.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 14 iul. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a discutat, la Washington, despre dezvoltarea și consolidarea relațiilor moldo-americane cu senatorii Markwayne Mullin, Ben Cardin, Roger Wicker și Ted Budd, informează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a Legislativului.

Șeful Legislativului a menționat că asistența și expertiza americane sunt utile în consolidarea instituțiilor democratice, lupta împotriva corupției de nivel înalt, avansarea reformei justiției și îmbunătățirea climatului investițional.

Alte subiecte abordate în cadrul discuțiilor au fost evoluțiile din regiune și agenda parlamentară. „Îmi exprim recunoștința pentru susținerea din partea Statelor Unite ale Americii în procesul de reformare și modernizare a Republicii Moldova”, a fost mesajul transmis de către președintele Parlamentului.

Speakerul Igor Grosu se află, în perioada 11-15 iulie, într-o vizită de lucru în SUA.

Foto: Parlament

img23005619

img23005619

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!