ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ana Revenco: A fost o onoare să servesc țara în calitate de ministru de Interne

11:27 | 14.07.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 14 iul. /MOLDPRES/. A fost o onoare să servesc țara în calitate de ministru de Interne. Declarația a fost făcută de Ana Revenco, după ce premierul Dorin Recean a anunțat că aceasta a demisionat din funcția de ministru al Afacerilor Interne, informează MOLDPRES.

Ana Revenco a mulțumit pentru încrederea acordată. „Mulțumesc echipei afacerilor interne pentru că a avut curajul ca, împreună, să înfruntăm războiul cu toate amenințările lui, să păstrăm liniștea și stabilitatea în țară și să rezistăm în fața crizelor multiple. Onorată să servesc Patria oriunde m-aș afla”, a scris Ana Revenco pe o rețea de socializare.

Guvernul Recean a fost învestit în funcție pe 16 februarie curent. Ana Revenco a ocupat funcția de ministru al Afacerilor Interne și în Executivul condus de Natalia Gavrilița, începând cu august 2021.

img23005625

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!