ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Serviciului Fiscal de Stat

11:26 | 14.07.2023 Categorie: Comunicate

Ziua contribuabilului: În 6 luni ale anului 2023 au fost deserviți peste 24 mii de contribuabili în cadrul proiectului

Chişinău, 14 iul. /MOLDPRES/. Serviciul Fiscal de Stat informează că, angajații autorității au deservit peste 24 mii de contribuabili în cadrul celor 1261 de vizite în primăriile din toată țara, desfășurate în perioada ianuarie-iunie 2023 în contextul implementării activității de consultanță cu genericul „Ziua contribuabilului”.

Totodată, SFS invită toți contribuabilii să participe la discuțiile cu angajații autorității în cadrul vizitelor pe care le vor întreprinde aceștia în localitățile din țară, în perioada lunilor iulie-septembrie 2023. A fost întocmit un grafic al vizitelor pentru trimestrul III al anului 2023, care poate fi vizualizat.

Autoritatea fiscală încurajează participarea activă a tuturor contribuabililor la respectivele evenimente, în cadrul cărora sunt abordate toate întrebările de natură fiscală.

Pentru propuneri și sugestii ne puteți contacta la e-mail: [email protected], nr. tel: 022-83-33-79, FB: https://www.facebook.com/Serviciul.Fiscal.de.Stat.

Reiterăm faptul că, Serviciul Fiscal de Stat acordă o atenție sporită comunicării cu contribuabilii și pune accent pe oferirea asistenței și consultanței fiscale, în vederea creării condițiilor favorabile pentru conformarea voluntară la respectarea legislaţiei de către aceștia.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!