ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Lilia Dabija: Am muncit zi de zi ca să aducem Europa, aici, la noi acasă

11:43 | 14.07.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 14 iul. /MOLDPRES/. Activitatea mea în calitate de ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale a luat sfârșit. Nu știu dacă există suficiente cuvinte ca să-mi exprim gratitudinea față de echipa mea, cu care am muncit zi de zi ca să aducem Europa, aici, la noi acasă. Declarația a fost făcută de Lilia Dabija, după ce premierul Dorin Recean a anunțat că aceasta şi-a depus mandatul de membru al Guvernului, transmite MOLDPRES.

„Am depus efortul ca în toate domeniile noastre de activitate să facem progrese: drumuri, poduri, dezvoltare regională și locală, construcție, apă și sanitație. Nu este un caz că domeniile acestui minister sunt primele din cele 20 de activități ale Guvernului. Îi doresc succes viitorului ministru, care va avea mult de lucru, dar cu o astfel de echipă, nimic nu este imposibil”, a scris Lilia Dabija pe o reţea de socializare.

Guvernul Recean a fost învestit pe 16 februarie curent. Lilia Dabija a ocupat postul de ministru  al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, succedându-i în funcție lui Andrei Spînu.

img23005627

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!