ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În capitală se va desfășura Festivalul „Te salut, Chișinău”

12:40 | 14.07.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 14 iul. /MOLDPRES/. În perioada 14-17 iulie, în capitală se va desfășura Festivalul „Te salut, Chișinău”. Evenimentul este organizat în ajunul zilei orașului care marchează 587 de ani de la prima atestare documentară, informează MOLDPRES.

Astfel, pe parcursul a trei zile, pe strada pietonală Eugen Doga, vor fi organizate târguri ale producătorilor și mai multe manifestări cultural-artistice cu participarea artiștilor naționali și internaționali.

Astăzi, 14 iulie, la ora 18:00, evenimentul va începe în Scuarul Catedralei și va continua pe strada pietonală Eugen Doga. Pe 15 și 16 iulie, festivalul se va desfășura de asemenea pe strada sus-numită. 

Totodată, luni, 17 iulie, când se împlinesc 587 de ani de la prima atestare a Chișinăului, începând cu ora 17:00, în Scuarul „Mihai Eminescu” vor avea loc o lansare de carte, un recital de poezie, muzică, proiecții de filme ș.a.

Festivalul „Te salut, Chișinău” se află la cea de-a treia ediție.

Foto: primăria capitalei

img23005630

img23005630

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!