ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Actuala stagiune la Teatrul „Licurici” se încheie cu spectacolul „Motanul încălțat”

13:12 | 14.07.2023 Categorie: Cultură

Chişinău, 14 iul. /MOLDPRES/. Actuala stagiune la Teatrul Republican de Păpuși „Licurici” se încheie în această duminică, 16 iulie. Instituția va finaliza stagiunea cu piesa „Motanul încălțat”, informează MOLDPRES.

Solicitată de agenție, directorul Teatrului „Licurici”, Ala Toma, a menționat că Stagiunea Teatrală 78 a fost frumoasă, productivă și plină de surprize.

„Stagiunea teatrală 78 se încheie duminică. Vă așteptăm cu mare drag să petrecem păpușile în vacanță cu îndrăgitul spectacol „Motanul încălțat”, în regia lui Valentin Dobrescu, muzică - Ilie Văluță, scenografia - Angela Josan. Spectacolul a fost montat încă în anul 2011, dar este îndrăgit și așteptat de micii spectatori și până în prezent, acest lucru ne bucură foarte mult. Piesa este veselă, colorată și interacționează frumos cu micii spectatori”, a spus Ala Toma.

„În noua stagiune „Licurici-79”, care va începe în luna septembrie, vom reveni cu noi forțe și multe surprize atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari”, a menționat directorul instituției.

Repertoriul teatrului pentru luna iulie poate fi văzut pe pagina oficială: https://www.licurici.md/#.

Biletele pot fi procurate la casa instituției sau online.

img23005633

img23005633

img23005633

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!