ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Guvernul se reuneşte în şedinţă extraordinară pentru a decide spijinul acordat localităților afectate de intemperie

08:55 | 28.07.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 28 iul. /MOLDPRES/. Cabinetul de miniștri, prezidat de premierul Dorin Recean, se va reuni astăzi, în şedinţă extraordinară, transmite MOLDPRES.

În cadrul şedinţei, Guvernul va examina decizii privind solicitările de acordare a sprijinului pentru localitățile afectate de intemperia din ultimele zile, care au fost recepționate de autorități din partea Comisiilor locale pentru situații excepționale.

Un număr de 30 de localități rămân deconectate de la energia electrică, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, potrivit informațiilor operative din seara zilei de ieri. Ploile și vântul puternic din ultimele zile au provocat pagube în mai multe localități din țară. 

 

img23006008

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!