ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

DOC Monitorul Oficial a publicat ordinul privind depunerea cererilor de subvenţionare în sectorul zootehnic

10:27 | 28.07.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 28 iul. /MOLDPRES/. Monitorul Oficial din 28 iulie a publicat ordinul cu privire la lansarea apelului de depunere a cererilor de solicitare a plăţilor directe în sectorul zootehnic, transmite MOLDPRES.

Prin ordinului Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare (MAIA), se lansează apelul I de depunere a cererilor de solicitare a plăţilor directe în sectorul zootehnic: (1) per cap de animal, pentru bovine, ovine, caprine şi cabaline; (2) per kg de produs (lapte de vacă).

Cererile de solicitare a plăţilor directe pentru măsurile prevăzute de prima poziţie, se vor depune începând cu 17 august până la 30 septembrie curent, iar pentru cea de-a doua – între 17 august şi 15 septembrie.

În acest scop, se stabileşte un volum de 150 de milioane de lei (7,5 mln de euro) din Fondul Naţional de Dezvoltare a Agriculturii şi Fondului Rural pentru subvenţionarea măsurilor prevăzute de ordinul sus-numit.

Sursă: monitorul.gov.md

img23006012

img23006012

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!