ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Grecia va deschide o ambasadă la Chișinău

11:37 | 28.07.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 28 iul. /MOLDPRES/. Grecia va deschide o ambasadă la Chișinău. Anunțul a fost făcut de ambasadorul Republicii Moldova la Atena, Andrei Popov, informează MOLDPRES.

„Am avut astăzi o discuție foarte bună cu Konstantinos Fragogiannis, viceministrul elen de Externe pentru cooperarea economică. Am discutat despre subiectele convenite în cadrul ședinței din luna mai a Comisiei interguvernamentale mixte. În mod special i-am mulțumit pentru decizia autorităților elene de a deschide la Chișinău o ambasadă, pas care cu certitudine va contribui la avansarea parteneriatului bilateral”, a scris Andrei Popov pe o rețea de socializare.

Oficialul a specificat că următorul subiect important pe agendă este reluarea zborurilor directe dintre Chișinău și Atena. 

img23006019

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!