ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sergiu Tofilat și Constantin Borosan au fost aleși în Consiliul de observatori al Moldovagaz

14:11 | 28.07.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 28 iul. /MOLDPRES/. Sergiu Tofilat și Constantin Borosan au fost aleși membri ai Consiliului de Observatori al SA „Moldovagaz”. Decizia a fost luată astăzi la ședința Adunării generale anuale a acționarilor întreprinderii, care a aprobat noua componență a Consiliului, transmite MOLDPRES.

Constantin Borosan este secretar de stat la  Ministerul Energiei, iar Sergiu Tofilat a fost ales în calitate de reprezentant al societății civile.

Din Consiliul de observatori al Moldovagaz mai fac parte mai mulți reprezentanți ai Gazprom.

Totodată, la ședința de astăzi, acționarii SA „Moldovagaz” au aprobat entitatea de audit pentru efectuarea auditului obligatoriu ordinar al situației financiare pentru anul curent. De asemenea, au fost prezentate Rapoartele anuale de activitate ale organelor de conducere, precum și Raportul financiar al SA „Moldovagaz” pentru 2022.

img23006027

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!