ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Directorul interimar al Termoelectrica și-a dat demisia

14:31 | 28.07.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 28 iul. /MOLDPRES/. Directorul interimar al Termoelectrica, Vasile Leu, a depus cererea de demisie. Informația a fost confirmată pentru MOLDPRES de către ministrul Energiei, Victor Parlicov.

Acum câteva zile, premierul Dorin Recean a solicitat demisii la întreprinderea „Termoelectrica”, după ce în spațiul public au apărut informații privind presupusa îngropare a unei cantități de păcură.

Recent, în spațiul public au fost difuzate imagini video precum că Termoelectrica ar fi îngropat păcură de proastă calitate. Ca rezultat, întreprinderea a anunțat că în acest caz va fi efectuată o anchetă internă pentru a stabili toate circumstanțele incidentului și ulterior va publica rezultatele.

Vasile Leu a fost numit director interimar al Termoelectrica la sfârșitul anului 2021.

Foto: Termoelectrica

img23006029

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!