ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Iurie Razlovan este noul şef al întreprinderii Termoelectrica SA

17:59 | 28.07.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 28 iul. /MOLDPRES/. Consiliul de administrare al Termoelectrica SA l-a numit astăzi în funcția de director interimar al întreprinderii pe Iurie Razlovan. Anunţul a fost făcut de Victor Parlicov, ministru al Energiei, transmite MOLDPRES.

Potrivit oficialului, acesta a deținut funcția de director tehnic al întreprinderii între anii 2014-2018 și director tehnic adjunct al Termocom între anii 2002-2008.

„Sarcina principală a noului director este să asigure pregătirea întreprinderii pentru următorul sezon rece, inclusiv realizarea în termen a reparațiilor la blocul 2 de la sursa 1, cunoscută și ca fosta CET-2. De asemenea, noul director va prezenta în cel mult două săptămâni viziunea sa asupra noii structuri organizatorice și va decide asupra echipei cu care urmează să realizeze sarcinile propuse”, a declarat Victor Parlicov.

Procesul de schimbare a managementului Termoelectrica a fost inițiat în luna mai, însă a durat inclusiv din cauza schimbării managementului Agenției Proprietății Publice. „Apariția în spațiul public a informației privind îngroparea deșeurilor cu conținut de păcură din noiembrie 2022 și comunicarea neinspirată a întreprinderii la acest subiect doar a accelerat procesul”, a rezumat sursa citată.

Foto: Termoelectrica

img23006033

img23006033

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!