ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Deputații din fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor au părăsit ședința Parlamentului

11:20 | 31.07.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 31 iul. /MOLDPRES/. Deputații din fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS) au părăsit ședința de astăzi a Parlamentului, în semn de protest, transmite MOLDPRES.

Aleșii poporului s-au arătat nemulțumiți de faptul că instituțiile statului nu au venit cu date despre pagubele înregistrate în urma intemperiilor din raioanele de nord și centru a țării.

„Tradițional, am venit cu inițiative, dar niciuna nu a fost susținută. Ce folos că mai avem stare de urgență atunci când având calamități naturale în zona de nord, au fost aduse pagube agricultorilor și noi nu putem audia Guvernul ca să înțelegem ce măsuri se întreprind. Nu putem realiza controlul parlamentar nici când păcura procurată din banii cetățenilor a fost îngropată, nu avem acces nici noi deputații în plen. Vom boicota și ultima ședință din sesiunea primăvară-vară 2023, pe motiv că propunerile fracțiunii nu sunt luate în calcul de majoritatea parlamentară”, a declarat președintele fracțiunii BCS, Vlad Batrîncea.

Deputații s-au întrunit astăzi în ultima ședință din sesiunea primăvară-vară.

img23006063

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!