ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Primăriei municipiului Chișinău

11:53 | 31.07.2023 Categorie: Comunicate

Suspendarea traficului rutier pe str. Tighina tronsonul cuprins între străzile București și Mihail Kogălniceanu

Chişinău, 31 iul. /MOLDPRES/. Primăria Municipiului Chișinău informează că în perioada: 01 august - 15 septembrie 2023, va fi suspendat traficul rutier pe str. Tighina tronsonul cuprins între str. București și str. Mihail Kogălniceanu, cu blocarea intersecțiilor din str. București - str. Mihai Kogălniceanu.

Măsura a fost luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reparație a străzii Tighina.

În perioada executării lucrărilor, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

· Traseul rutei de autobuz nr. 9 se modifică după cum urmează: tur – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Ismail, str. Al. Bernardazzi, str. A. Mateevici și în continuare pe traseul stabilit.

· Traseul rutei de microbuz nr. 191 se modifică după cum urmează: tur – de pe bd. Ștefan cel Mare pe str. Ismail, str. Pann Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseul stabilit.

Primăria Municipiului Chișinău vine cu scuzele de rigoare către cetățenii urbei pentru incomoditățile create.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!