ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Satul European: Acoperișul grădiniței din satul Mărculești, Florești, a fost reconstruit

09:17 | 21.08.2023 Categorie: Regiuni

Chişinău, 21 aug. /MOLDPRES/. Grădinița din satul Mărculești, raionul Florești, are acoperiș nou. Lucrările au costa 3,4 mln de lei (170 mii de euro) și au fost efectuate în cadrul unui proiect inclus în Programul „Satul European”, transmite MOLDPRES.

Ca rezultat al implementării proiectului, copii care frecventează grădinița vor putea învăța într-un mediu sigur și modern. De asemenea, angajații instituției beneficiază de condiții de lucru îmbunătățite.

„Suntem datori să oferim celor mici un mediu sigur și stimulativ, în care să poată explora, învăța și dezvolta. Acest proiect nu este doar o investiție în clădirea unei grădinițe, ci este o investiție în viitorul nostru colectiv. Generațiile care vor trece pe aceste trepte, vor fi cele care vor construi drumul spre o societate prosperă, echitabilă și înțeleaptă”, a afirmat directorul Oficiului Național de Dezvoltare Regională și Locală (ONDRL), Mihail Croitoru.

Până în prezent, alte 25 de grădinițe din țară au fost renovate prin Programul Național „Satul European”. Acesta a atins cota de 161 de proiecte implementate, din totalul celor 497 aprobate.

Foto: ONDRL

img23006585

img23006585

img23006585

img23006585

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!