ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Locuitorii din raionul Criuleni vor beneficia de consultații medicale gratuite

10:32 | 21.08.2023 Categorie: Regiuni

Chişinău, 21 aug. /MOLDPRES/. Echipa mobilă de medici specialişti a reluat astăzi prestarea de consultații profilactice gratuite, acoperite din mijloacele financiare ale fondului măsurilor de profilaxie al Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină. Astfel, săptămâna curentă, complexul radiodiagnostic mobil pentru examinarea cutiei toracice se va afla în mai multe localități din raionul Criuleni, transmite MOLDPRES.

Potrivit CNAM, echipa mobilă de medici specialiști va efectua examinarea cutiei toracice în următoarele  localități din raionul Criuleni, și anume: pe 21 august – în Miclești; pe 22 august – în Mașcăuți; pe 23 august – în Răculești; pe 24 august – în Slobozia-Dușca; pe 25 august – în Cimișeni.

CNAM precizează că, săptămâna trecută, au efectuat screeningul pulmonar peste 600 de persoane.

Foto: CNAM

img23006589

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!