ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat a decedat în urma unui incendiu produs la Călărași

10:13 | 18.09.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 18 sep. /MOLDPRES/. Un bărbat în vârstă de 44 de ani a decedat după ce în locuința sa a izbucnit un incendiu. Tragedia s-a produs în seara zilei ieri în localitatea Hârjauca, raionul Călărași, transmite MOLDPRES. 

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 22:17. La fața locului au intervenit două echipe de salvatori și pompieri. Aceștia au stabilit că focul a cuprins mai multe bunuri materiale din interiorul locuinței cu suprafața de 63 m2. Angajații IGSU au reușit localizarea incendiului către ora 23:16 și lichidarea completă a arderii la ora 00:38.

Focul a distrus 80% din acoperișul casei și bunurile materiale din interiorul a două odăi. În timpul intervenției, pompierii au depistat cadavrul carbonizat al proprietarului, un bărbat în vârstă de 44 de ani. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

În ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 51 situații de risc.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!