ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Locuitorii din raioanele Hâncești, Edineț și Soroca vor beneficia de consultații medicale gratuite

10:51 | 23.10.2023 Categorie: Regiuni

Chişinău, 23 oct. /MOLDPRES/. Echipele mobile de medici specialiști vor oferi în perioada 23–27 octombrie, în raioanele Hâncești, Edineț și Soroca, consultații profilactice gratuite, acoperite din fondul măsurilor de profilaxie al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină /CNAM/, comunică MOLDPRES.

Potrivit CNAM, în zilele de 23 și 24 octombrie, complexul radiodiagnostic mobil pentru examinarea cutiei toracice se va afla în localitatea Sărata Galbenă din raionul Hâncești.

Tot în această săptămână, vor fi prestate gratuit servicii stomatologice copiilor din raioanele Edineț și Soroca, și anume: pe 23 și 24 octombrie medicii vor activa în Târnova, Edineț; în zilele de 25 și 26 octombrie – în Rotunda, Edineț; pe 27 octombrie – în Hlinaia, Edineț; în zilele de 23 și 24 octombrie – în Slobozia-Cremene, Soroca, în intervalul 25-27 octombrie – în Stoicani, Soroca.

CNAM precizează că, săptămâna trecută, 250 de copii au fost consultați de medicii stomatologi.

Foto simbol

img23008307

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!