ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Teatrul „Licurici” a prezentat repertoriul pentru luna noiembrie

10:52 | 01.11.2023 Categorie: Cultură

Chişinău, 1 nov. /MOLDPRES/. Teatrul Republican de Păpuși „Licurici” a prezentat repertoriul pentru luna noiembrie, informează MOLDPRES.

Printre piesele jucate se numără: „Povestea unui licurici”, „Elefănțelul curios”, „Se caută un prieten”, „Cenușăreasa”, „Aventurile peștișorului azuriu” și „Steaua lui Guguță”.

Solicitată de agenție, directorul Teatrului „Licurici”, Ala Toma, a subliniat că, pentru luna curentă, instituția a pregătit spectacole captivante și pline de aventură pentru copii de toate vârstele. „Și în luna noiembrie vă invităm să vă bucurați de magia artei păpușărești! Avem un repertoriu divers pentru a încânta inimile tuturor spectatorilor. Garantăm zâmbete și amintiri minunate. Vă invităm cu familia și prietenii să trăim experiența magică a teatrului de păpuși împreună!”, a spus Ala Toma.

De asemenea, săptămânal sunt prezentate și piese în limba rusă.

Repertoriul teatrului pentru luna noiembrie poate fi văzut pe pagina oficială: https://www.licurici.md/#.

Biletele pot fi procurate la casa instituției sau online.

img23008658

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!