ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Filarmonica Națională va organiza mai multe concerte în luna noiembrie

15:08 | 01.11.2023 Categorie: Cultură

Chişinău, 1 nov. /MOLDPRES/. Mai multe spectacole va organiza la Palatul Republicii în luna noiembrie, Filarmonica Națională ”Serghei Lunchevici” din Chișinău, informează MOLDPRES.

Astfel, vineri, 3 noiembrie, la ora 18.00, la Palatul Republicii, va avea loc un concert simfonic susținut de Orchestra Națională a Filarmonicii Naționale ”Serghei Lunchevici, dirijor – Bogdan-Ionuț Cojocariu. Soliști: Radu Croitoru (violoncel) și Bogdan-Alexandru Costache (vioară), România. Pe 9 noiembrie, la 18:00, Palatul Republicii va găzdui un concert simfonic al aceleiași orchestre, dirijor – Petre-Florentin Gâscă, România. Solist: Petrea Gâscă (corn), România.

Pe 15 noiembrie, ora 18:00, la Palatul Republicii spectatorii sunt așteptați la un concert aniversar al interpretei Silvia Goncear cu genericul „Romanța inimii mele” cu Orchestra de Muzică Populară „Folclor”, director artistic și prim-dirijor Petre Neamțu. La 16 noiembrie, la 17.00, Palatul Republicii va găzdui un concert de Ziua Tineretului, cu formația Nikorason'g, iar pe 22 noiembrie, la 18.00 – un concert coral de Ziua Națională a României cu genericul „Țara din sufletul meu”, susținut de Capela Corală Academică „Doina”, director artistic și prim-dirijor Ilona Stepan. Maeștri de cor: Dorin Bîtcă, Svetlana Țurcan și Ștefan Macovei. 

La 24 noiembrie, la 18.00 la Palatul Republicii va avea loc un concert aniversar al muzicianului Anatol Vițlu la 70 de ani, susținut de Orchestra de Muzică Populară „Folclor”, director artistic și prim-dirijor Petre Neamțu.

img23008680

img23008680

img23008680

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!