ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a discutat cu un grup de tineri moldoveni care studiază în România

16:30 | 10.05.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 10 mai. /MOLDPRES/. Președinta Maia Sandu s-a văzut azi cu mai mulți tineri care studiază la universitățile din România, menționând că s-a bucurat să vadă încrederea și fermitatea cu care aceștia promovează integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale. 

„Tinerii noștri care pleacă în România la studii capătă două case - și în Moldova, și în România, ei se simt ca acasă. Și vor ca în ambele case să existe un trai bun, iar ei au pregătirea și energia necesară să contribuie la aceasta. Sunt foarte hotărâți în a participa la referendumul din toamnă, a convinge cât mai mulți colegi să vină la alegeri și a se implica activ în viața politică din Moldova”, a punctat șefa statului. 

img24003437

img24003437

img24003437

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!