ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului, la deschiderea „GLIA Impact Hub”: „Noi vă susținem - mișcați lumea!”

08:45 | 31.05.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 31 mai. /MOLDPRES/. Președinta Maia Sandu a participat, la inaugurarea Centrului de inovații „GLIA Impact Hub”, din incinta ASEM, transmite MOLDPRES, cu referire la Direcția informare și comunicare cu mass-media a Aparatului Președintelui Republicii Moldova.

„Creșterea economică se bazează și pe creșterea comunității de femei antreprenoare, femei lidere care inovează, creează, conduc companii. Salut înființarea Centrului de inovații „GLIA Impact Hub”, din incinta ASEM, care va promova antreprenoriatul feminin și va servi drept platformă de încurajare, învățare și cooperare pentru tinerele femei din Moldova”, a declarat șefa statului.

Președinta Maia Sandu le-a încurajat pe tinerele studente, pe femei să spere, să viseze, să contribuie la binele comun și să-și construiască viitorul așa cum și-l doresc.

„Este nevoie de perseverență și muncă, încredere în forțele proprii, dar și susținere din partea familiei, a comunității. Noi vă susținem - mișcați lumea!”, a mai afirmat șefa statului. 

img24004075

img24004075

img24004075

img24004075

img24004075

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!