ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului i-a felicitat pe angajații Poliției de Frontieră cu ocazia împlinirii a 32 de ani de la fondarea instituției

12:50 | 10.06.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 10 iun. /MOLDPRES/. Președinta Maia Sandu a venit cu un mesaj de felicitare pentru angajații Poliției de Frontieră, cu prilejul împlinirii a 32 de ani de la fondarea instituției.

„Vă mulțumesc pentru curaj și devotament - voi sunteți în prima linie în a proteja Republica Moldova de amenințările și pericolele cu care ne confruntăm”, a menționat șefa statului. 

Președinta Maia Sandu a mai specificat că doar în 2023, poliția de frontieră a procesat peste 19 milioane de traversări ale hotarelor noastre, cu doar 3000 de angajați și cu o medie de timp mai bună decât în țările din regiune.

„Apreciem acest efort impresionant, vigilența și profesionalismul vostru contribuie la securitatea națională și regională. Vă mulțumim și pentru faptul că îi întâmpinați pe concetățenii noștri cu bunăvoință. Suntem mândri de realizările voastre și pe podiumurile internaționale și le dorim succes angajaților poliției de frontieră care vor participa la Jocurile Olimpice de la Paris. La mulți ani - în pace și securitate!”, a mai punctat șefa statului.

Mesajul integral al Președintei poate fi citit aici.

img24004327

img24004327

img24004327

img24004327

img24004327

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!