ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Descinderi la Șoldănești într-un dosar de trafic de influență

14:02 | 17.06.2024 Categorie: Regiuni

Chişinău, 17 iun. /MOLDPRES/.Un tânăr de 26 ani din Șoldănești este cercetat de CNA pentru trafic de influență. Acesta este bănuit că ar fi promis unei persoane să o ajută să obțină permis de conducere în schimbul a 15 000 de lei, comunică MOLDPRES.

Potrivit CNA, tânărul ar fi susținut că are influență asupra unor funcționari publici din cadrul Agenției Servicii Publice, pe care îi poate convinge să favorizeze candidatul la susținerea probei teoretice și practice a examenului pentru obținerea dreptului de a conduce vehicule.

Astfel, în dimineața zilei de astăzi, ofițerii CNA au efectuat perchezițiir la domiciliul bănuitului, fiind ridicate mai multe probe.

Tânărul și-a recunoscut vina și urmează a fi cercetat în stare de libertate.

img24004518

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!