ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Luptătorii Maxim Sarmanov și Alexandru Solovei au devenit vicecampioni europeni

09:56 | 04.07.2024 Categorie: Sport

Chişinău, 4 iul. /MOLDPRES/. Luptătorii de stil greco-roman Maxim Sarmanov și Alexandru Solovei au obținut titlul de vicecampioni europeni, la categoria de vârstă sub 20 de ani, transmite MOLDPRES.

Maxim Sarmanov a cedat doar în finala categoriei de greutate de până la 55 kg contra luptătorului Papik Dzhavadian, care a evoluat la europenele de la Novi Sad, Serbia, sub drapel neutru.

Totodată, Alexandru Solovei a intrat în posesia medaliei de argint a categoriei de greutate de până la 77 kg, după ce a cedat în fața lui Levente Levai din Ungaria. Anterior, sportivul nostru a învins luptătorii din Georgia, Norvegia, Armenia și Suedia.

Anul trecut, Alexandru Solovei și-a trecut în palmares titlurile de campion european și vicecampion mondial, ambele la categoria de vârstă sub 20 de ani.

Campionatul European de lupte U-20 continuă cu probele la lupte libere și lupte feminine, unde țara noastră va avea reprezentant în fiecare categorie de greutate.

img24005032

img24005032

img24005032

img24005032

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!