ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Acoperișul Spitalului raional Dondușeni a fost renovat

07:59 | 06.07.2024 Categorie: Regiuni

Chişinău, 6 iul. /MOLDPRES/. Un proiect investițional de renovare a acoperișului Spitalului raional Dondușeni a fost finalizat recent cu sprijinul Companiei Naționale de Asigurări în Medicină /CNAM/. Costul lucrărilor a fost de peste un milion de lei, comunică MOLDPRES.

Potrivit CNAM, acoperișul instituției medicale nu a fost reparat în ultimii 38 de ani, iar lucrările de renovare au inclus montarea tablei de țiglă și membranelor bituminoase, înlocuirea jgheaburilor și burlanelor pentru blocul principal și blocul auxiliar, renovarea intrării principale în clădire și montarea balustradelor.

În urma unei vizite de monitorizare a executării proiectului, reprezentanții CNAM au constatat că lucrările au fost finalizate și corespund proceselor-verbale de recepție a lucrărilor executate. Nereguli în implementarea proiectului nu au fost depistate.

În Spitalul raional Dondușeni muncesc aproape 200 de angajați, care acordă asistență medicală pentru cinci mii de pacienți anual.

img24005098

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!