ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat s-a înecat într-un lac din Ialoveni

14:15 | 07.07.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 7 iul. /MOLDPRES/. Un bărbat de 53 de ani și-a pierdut viața în timp ce se afla la scăldat într-un lac din satul Mileștii Mici, raionul Ialoveni, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, cazul a fost înregistrat în amiaza zilei de ieri. Bărbatul a intrat în apă și nu a mai ieșit. La fața locului au intervenit scafandrierii IGSU care au efectuat lucrări de căutare, dar fără nici un rezultat. În dimineața zilei de astăzi salvatorii au continuat căutările subacvatice, astfel către ora 09:30 a fost depistat și extras la mal cadavrul persoanei. Toate circumstanțele urmează a fi stabilite de specialiști.

În acest context, salvatorii îndeamnă repetat cetățenii să respecte cu prudență maximă regulile de siguranță în timpul scăldatului și aflării pe malurile bazinelor acvatice. Astfel, angajații IGSU continuă desfășurarea activităților de prevenire a înecurilor în perioada estivală cu scopul sensibilizării populației la capitolul respectării regulilor de siguranță la scăldat.

img24005126

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!