ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Poliția // Trei cazuri de escrocherie cu ruda implicată în accident într-o singură zi

14:22 | 07.07.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 7 iul. /MOLDPRES/. Trei cazuri de escrocherie cu ruda implicată în accident au fost înregistrate într-o singură zi. Un suspect a fost reținut, comunică MOLDPRES.

Potrivit poliției, la Stăuceni o femeie de 82 de ani a transmis escrocilor 84 000 de lei și 650 de euro.

În cartierul Poșta Veche, o femeie de 72 de ani a transmis 15 000 de euro. La Ungheni, o femeie de 78 de ani a transmis 15 000 de euro. În acest caz a fost reținut pentru 72 de ore un suspect cu vârsta de 25 de ani, cel care a preluat banii de la victimă.

Polițiștii reiterează că scenariul în toate cazurile este același. Victime sunt femei în etate și sunt sunate la telefonul fix de o femeie vorbitoare de limba rusă. Ulterior se apropie un tânăr care preia banii, pe care îi transmite în cel mai scurt timp altei persoane.

img24005127

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!