ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Olanda va continua să sprijine R. Moldova în parcursul său european, prin susținerea consolidării instituțiilor democratice și dezvoltării economice

10:20 | 08.07.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 8 iul. /MOLDPRES/. Olanda va continua să sprijine Republica Moldova în parcursul său european, prin susținerea consolidării instituțiilor democratice și dezvoltării economice. Asigurările au fost oferite de noul ministru al Afacerilor Externe al Regatului Țărilor de Jos, Caspar Veldkamp, în timpul unei întrevederi cu viceprim-ministrul Mihai Popșoi, la Chișinău, informează MOLDPRES.

În cadrul întâlnirii, Mihai Popșoi l-a felicitat pe Caspar Veldkamp cu ocazia numirii în funcția de ministru. Cei doi oficiali au discutat despre continuarea colaborării strânse dintre Republica Moldova și Regatul Țărilor de Jos.

„Am convenit să intensificăm eforturile comune pentru consolidarea relațiilor bilaterale și dezvoltarea proiectelor de interes comun pentru ambele țări”, a subliniat Mihai Popșoi.

La rândul său, Caspar Veldkamp a remarcat că Olanda va continua să sprijine Republica Moldova în parcursul său european, prin susținerea consolidării instituțiilor democratice și dezvoltării economice.

Ministrul de externe și cel al apărării din Regatul Țărilor de Jos s-au aflat în tranzit în Republica Moldova, după ce au efectuat o vizită în Ucraina.

img24005142

img24005142

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!