ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

FOTO Accident fatal la Briceni: un bărbat a decedat la fața locului

14:23 | 08.07.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 8 iul. /MOLDPRES/. Un bărbat, în vârstă de 40 de ani, a decedat în urma unui accident rutier produs în seara zilei de ieri în localitatea Trebisăuți, raionul Briceni, informează MOLDPRES.

Solicitat de agenție, ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu, a subliniat că bărbatul, locuitor al satului Trebisăuți, în timp ce conducea un microbuz de model Mercedes Sprinter a pierdut controlul volanului, a ieșit pe contrasens și a tamponat două microbuze de model Mercedes, care staționau pe marginea carosabilului.

„În urma impactului, autovehiculul s-a inversat pe traseu, iar bărbatul a decedat la fața locului”, a spus Mariana Bețivu.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului. 

img24005161

img24005161

img24005161

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!