ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Primăriei Municipiului Chișinău

16:31 | 08.07.2024 Categorie: Comunicate

Suspendarea traficului rutier pe unele străzi din capitală

Chişinău, 8 iul. /MOLDPRES/. Primăria Municipiului Chișinău informează că în perioada 10 iulie (ora 22:00) – 11 iulie 2024 (ora 07:00) și 11 iulie (ora 22:00) – 12 iulie 2024 (ora 07:00), va fi suspendat traficul rutier pe str. V. Korolenko, tronsonul cuprins între străzile Nicolae Testemițanu și Gheorghe Asachi.

Măsura este luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de așternere a învelișului asfaltic din str. V. Korolenko.

În perioada menționată, Ruta municipală de autobuz nr. 8 va circula după cum urmează: tur -  de pe str. N. Testemițanu - str. Grenoble (cu virarea autobuzelor pe terenul tehnologic din bd. Traian) - retur – de pe str. Grenoble - str. N. Testimițanu, și în continuare pe traseul stabilit.

De asemenea, în perioada 08.07 – 10.07.2024, se suspendă parțial traficul rutier pe str. Anton Crihan, 29 b, la intersecția străzilor Timiș și Anton Crihan.

Măsura este luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de racordare a gazoductului de presiune medie pe str. Anton Crihan, 29 b.

Conducătorii auto sunt îndemnaţi să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină în trafic, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze cetățenilor pentru incomoditățile create.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!