ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un copil de 8 ani și tatăl acestuia au decedat în urma unui accident produs la Taraclia

22:14 | 09.07.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 9 iul. /MOLDPRES/. Un copil de 8 ani și tatăl acestuia, în vârstă de 32 de ani, au decedat astăzi în urma unui accident rutier produs la Taraclia, pe drumul Copceac – Cairaclia, informează MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției (IGP), bărbatul, aflat la volanul unui automobil de model BMW, a pierdut controlul și s-a lovit de un copac. În urma impactului, șoferul și fiul acestuia au decedat pe loc.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

În ultimele 24 de ore, IGP a anunțat despre producerea mai multor accidente soldate cu decese. În acest context, oamenii legii solicită conducătorilor auto să circule cu prudență, să nu efectueze depășiri periculoase și să respecte cu strictețe regulile de circulație.

img24005210

img24005210

img24005210

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!