ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Deputații se întrunesc mâine în ședință plenară

17:56 | 10.07.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 10 iul. /MOLDPRES/. Aleșii poporului se întrunesc joi în ședință plenară. Biroul permanent a completat astăzi ordinea de zi a ședințelor pentru perioada 11-18 iulie, comunică MOLDPRES.

Mâine, începând cu ora 10.00 deputații vor examina patru proiecte cu sigla UE, printre care inițiativele legislative de consolidare a cadrului de activitate al Băncii Naționale a Moldovei, de facilitare a accesului antreprenorilor locali la piețe de capital externe, de prevenire și combatere a exploatării sexuale și abuzurilor sexuale comise asupra copiilor. Parlamentul urmează să dezbată și proiectul politicii bugetar-fiscale și vamale pentru anul 2025.

Printre documentele incluse pe ordinea de zi se mai regăsesc inițiativele legislative cu privire la spațiile de testare inovativă în materie de reglementare în domeniul energiei, reglementarea determinării apartenenței și domeniilor infrastructurii de irigare și de desecare proprietate publică și a administrării terenurilor proprietate publică a statului, limitrofe infrastructurii de irigare și de desecare.

Parlamentul urmează să ratifice și o serie de acorduri de asistență financiară externă.

img24005270

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!