ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria capitalei impune controlul calității în toate lucrările pe care le execută

09:11 | 27.09.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 27 sep. /MOLDPRES/. Pretorii sectoarelor din Chișinău și directorii regiilor municipale vor fi sancționați dacă nu controlează calitatea lucrărilor care se execută în oraș, transmite MOLDPRES.

Primarul Ion Ceban a menționat, în ședința on-line de astăzi a serviciilor municipale, că solicită tuturor factorilor de decizie din Primăria Chișinău procese-verbale de constatare a calității lucrărilor care se realizează în sectoare. „Fiecare pretor și director de regie municipală trebuie să țină cont de banul public, din acest motiv solicit controlul calității lucrărilor care se execută în sectoarele orașului”, a declarat Ceban.

Edilul a amintit că pe teritoriul municipiului Chișinău se execută în prezent peste o sută de proiecte de renovare a spațiilor publice aflate la balanța municipalității. Potrivit sursei citate, obiectivul numărul unu al primăriei este transparentizarea tuturor acțiunilor realizate de către administrație. “Transparența este o garanție că banul public nu va fi folosit într-un mod ilicit”, a specificat oficialul.  

img21007086

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!