ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Directorii întreprinderilor municipale sunt obligați să prezinte soluții pentru funcționarea acestora

09:29 | 22.10.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 22 oct. /MOLDPRES/. Directorii întreprinderilor municipale din Chișinău sunt direct responsabili de asigurarea funcționalității acestor întreprinderi și asigurarea consumatorilor cu servicii de calitate, transmite MOLDPRES.

Comisia pentru Situații Excepționale a municipiului Chișinău, întrunită ieri în ședință, a luat act de rapoartele conducătorilor întreprinderilor municipale  privind pregătirea pentru perioada de toamnă-iarnă 2021-2022.

În același timp, conducătorii acestor întreprinderi sunt responsabili de asigurarea funcționalității întreprinderilor gestionate (rețelele de termoficare, apă și canalizare, energie electrică, gaze naturale), precum și de asigurarea locuitorilor orașului cu servicii de calitate.

În cazul apariției unei situații excepționale, directorii întreprinderilor municipale sunt obligați să prezinte soluții pentru funcționarea întreprinderii.  

 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!