ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Încă doi oameni au murit din cauza gripei A H1N1

15:39 | 09.03.2015 Categorie: Societate

Chişinău, 9 mar. /MOLDPRES/. Încă două persoane au murit din cauza complicaţiilor provocate de virusul gripal A(H1N1), a anunţat astăzi Centrul Naţional de Sănătate Publică (CNSP).

Constantin Spînu, vicedirector al CNSP a specificat pentru agenţie că cele două victime sînt locuitori ai municipiului Chişinău - o femeie însărcinată de 28 de ani şi un bărbat de 71 de ani. 

Potrivit sursei citate, ambii pacienţi s-au adresat tîrziu la medic. Bărbatul a urmat tratament la Spitalul Clinic Republican, iar femeia - la Spitalul Clinic Municipal nr. 1.

În total, de la începutul sezonului rece, în ţară au murit zece oameni din cauza complicaţiilor provocate de gripa A H1N1 sau gripa de tip B, notează MOLDPRES. 

img15001554

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!