ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Milsami Orhei a suferit eșec în meciul cu Saxan

12:29 | 25.04.2015 Categorie: Sport

Chişinău, 25 apr. /MOLDPRES/. Liderul campionatului național de fotbal, Milsami Orhei, a suferit ieri înfrîngere (0-1) în meciul disputat în deplasare cu Saxan Ceadîr-Lunga în cadrul etapei a 27-ea, relatează MOLDPRES.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Popovici în minutul 61 de joc.

Iurie Osipenco, antrenorul echipei Milsami, a indicat la conferința de presă trei cauze care au influențat rezultatul final. ”Dăruirea în teren a gazdelor a fost exemplară. S-au luptat, cum se spune, pe viață și pe moarte în acest meci. Terenul nu a permis un joc combinativ. Căldura, de asemenea, și-a lăsat amprenta asupra scorului înregistrat. Dar, noi încă nu am spus ultimul cuvînt în campionat. Vom lupta pînă la încheierea lui pentru titlul de campioană”, a declarat tehnicianul.

Ivan Burduniuc, antrenorul interimar al formației Saxan, a remarcat sacrificiul jucătorilor. ”Am demonstrat că sîntem o echipă unită, că putem învinge și această victorie, obținută după cinci meciuri în care nu am avut o prestație bună, este ca o gură de oxigen pentru noi și suporterii clubului”, a spus el.

Într-un alt meci, Dacia Chișinău a învins-o în deplasare cu scorul 4-0 pe FC Tiraspol și a revenit pe primul loc în clasamentul campionatului, avînd 46 de puncte. Milsami și Sheriff totalizează cîte 43 de puncte. Pînă la încheierea turneului urmează să mai fie disputate patru etape.

Pentru astăzi sînt programate meciurile Academia Chișinău – Zaria Bălți și Zimbru Chișinău - Dinamo-Auto Tiraspol.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img15002684

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!